Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Sopimusehdot

1. YLEISET EHDOT

kitarankielet.fi on toiminimi, joka harjoittaa hyödykkeiden myyntiä loppuasiakkaalle.

kitarankielet.fi:n välittämien kolmannen osapuolen hyödykkeiden kohdalla sovelletaan kuluttajasuojalain lisäksi kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja.

kitarankielet.fi pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilatessa voimassaolevia sopimusehtoja.

kitarankielet.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. kitarankielet.fi on velvollinen ilmottamaan asiakkaalle niin pian kuin se on mahdollista kyseisessä tilanteessa.

2. ASIAKAAT

kitarankielet.fi myy tuotteita, mainoksia ja palveluita täysi-ikäiselle ja huoltajan suostumuksella myös alle 18-vuotiaalle. Hyödykkeitä voidaan myydä myös yritys- ja julkishallinto- ja yhteisöasiakkaille..

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajansuojalainsäädäntöä. Nämä sopimusehdot eivät ole voimassa siltä osin kuin ne rajoittavat kuluttajan oikeuksia siitä mitä pakottavassa lainsäädännössä on määrätty.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen.

Tietosuoja: Asiakkaiden tiedot on tallennetaan kitarankielet.fi:n asiakasrekisteriin, jossa niitä käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. kitarankielet.fi ei luovuta tietoja eteenpäin eikä ilman käyttäjän suostumusta käytä tietoja myöskään mainontaan.

3. TUOTTEET JA HINNASTO

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, sekä kuljetuksen. Jos hinnastossa on virheitä, tuotteita ei myydä selvästi alempaan hintaan. Tuotteen hinnan noustessa, tuote toimitetaan tilauksen alkuperäisellä hinnalla. Tuotteiden ikärajoja noudatetaan niin kuin laissa on määrätty. K-18-tuotteiden tilaaminen vaatii syntymäajan luovuttamista kitarankielet.fi:lle.

Tuotteet ja palvelut myydään aina sellaisina kuin ne ovat. Tässä tarkoitetaan käytettyjen alennustuotteiden kauppaa. (Kuluttajansuojalaki, 5. Luku, 14§)

4. MAKSUTAVAT

kitarankielet.fi tarjoaa erilaisia maksutapoja.

Verkkopankkimaksu Checkout.fi kautta (Nordea, Osuuspankki, Sampopankki, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja Tapiolapankki.)

Paypal

Postiennakko
Tuotteet maksetaan postista noudettaessa. Lisämaksuna 3,40€

Käteinen (Vain noudettaessa)

5. TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUS

kitarankielet.fi tarjoaa asiakkaalleen monia toimitustapoja.
Perustoimitus eli normaali postipaketti kuuluu tuotteen hintaan, eikä siitä mainita erikseen.

Elektroniikka, ja hupituotteiden toimitustapoja on vain normaali postipaketti.

Halutessaan asiakas voi valita vaihtoehtoisista toimitustavoista. Toimitustavat ovat:

Postipaketti

Postiennakko (Postipaketti johon lisätty postiennakkomaksu 3,40€)

Nouto

Vastaanottaessasi tilausta tulee sinun tarkistaa, että kaikki tuotteet vastaavat sitä, mitä olet tilannut eivätkä ole vaurioituneita.

Tuotteiden toimitusaika ilmoitetaan nettisivulla tilauksen teon yhteydessä. Asiakas hyväksyy, että toimitusajat ovat viitteellisiä, ja että kitarankielet.fi sitoutuu joka tapauksessa toimittamaan tuotteet kohtuullisessa ajassa.

Niin ollen Asiakas hyväksyy sen, että jos tilauksen teon aikana nettisivulla ilmoitettuja toimitusaikoja ei ole noudatettu, Asiakas ei vaadi vahingonkorvausta ja/tai pyydä tilauksen peruuttamista myöhästymisen takia.

Asiakkaan tekemä tilaus lähetetään samana päivänä jos se on ennen kello 12 tehty ja maksettu.

Jos jostakin syystä tuotteet ovat loppuneet varastosta, eikä toimitusta pystytä tekemään nopeasti, otamme yhteyttä asiakkaaseen ensitilassa.

Jokainen tilaus toimitetaan Asiakkaan tilauksen yhteydessä antamaan toimitusosoitteeseen. Toimitusaikoihin kuuluu tilauspakettien käsittely ja vahvistus.

Tilaukset käsitellään maanantaista perjantaihin. Viikonloppuna tehdyt tilaukset tarkistetaan sunnuntaina ja lähetetään maanantaina.

Heti tilauspaketin saatuaan Asiakkaan tulee tarkistaa paketin tila ja sisältö, ja ilmoittaa kuljetusyritykselle mahdollisesta ongelmasta laillisesti säädetyn ajan kuluessa
Asiakkaan tulee esittää todisteet puuttuvasta tai viallisesta tuotteesta.

Kun tuotetilaukset ovat lähteneet kitarankielet.fi:ltä meitä ei voida missään tapauksessa pitää vastuussa toimitusten myöhästymisestä. Asiakas voi peruuttaa tilauksen tai hyväksyä uuden toimitusajan, mutta hän ei voi vaatia hinnanalennusta tai vahingonkorvauksia.

Siinä tapauksessa, että tilaustasi ei ole toimitettu annetun ajan sisällä, ole hyvä ja ilmoita asiasta Kitarankielet.fi:lle 30 kalenteripäivän kuluessa tilauksesi lähetyspäivästä lukien, jotta voimme tehdä asiasta selvityspyynnön kuljetusliikkeelle.
Pyynnön käsittelyyn voi kulua useita päiviä. Ole hyvä ja liitä pyyntösi mukaan kopio henkilöllisyystodistuksestasi sekä toimitusosoitteessa asuvan henkilön allekirjoittama vakuutus siitä, että pakettia ei ole toimitettu. Selvityspyynnön käsittelyn aikana Kitarankielet.fi ei voi tehdä päätöstä jatkotoimenpiteistä Asiakkaan tilausta koskien.

Postilakko voi viivästyttää toimituksia.
Kitarankielet.fi ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat force majeure -esteistä

6. PALAUTUSOIKEUS

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain 6. luvun mukainen 32 vuorokauden palautusoikeus. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Kitarankielet.fi myöntää asiakkaalle lain hengen mukaisesti oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

Peleillä, elokuvilla, ohjelmistoilla tai muilla sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu.

Tietokoneiden käyttöjärjestelmän asentaminen päättää palautusoikeuden.

Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi.

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu tai muokattu hyödyke, kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Asiakaspalautukset hoidetaan siten, että asiaks ottaa yhteyttä Kitarankielet.fi:hin sähköpostitse, palautelomakkeella, ja palautustapa sovitaan siten että se on helpoin molemmille osapuolille.

Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot.

Kitarankielet.fi ei ole vastuussa huolimattomasti ja sopimusehtojen vastaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta.

Kitarankielet.fi pidättää oikeuden periä kustannukset asiakkaalta, jos asiakaspalautus on tehty aiheetta tai sopimusehtojen vastaisesti. Asiakkaalta peritään käsittely- ja postituskulut.

7. TAKUUT

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Ostaja on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta.

Takuut hoidetaan ottamalla yhteyttä valmistajaan tai Kitarankielet.fi:hin yhteydeottolomakkeen, sähköpostin tai puhelimitse.

8. REKLAMAATIO

Reklamaatio hoidetaan aina ottamalla yhteyttä sähköpostitse. Kitarankielet.fi ylläpito ottaa yhteyttä heti sen olevan mahdollista.

Yritämme aina löytää molemmille osapuolille sopivan ratkaisun.

Oletko huomannut myös nämä?