Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

Kitarankielet.fi Blogi

Nosta bändisi esille!

Haluamme antaa käyttäjillemme näkyvyyttä sivustollamme! Onko sinulla on bändi ja teillä on valmis albumi/demo ja jotakin esitettävää? Nostamme lähetysjärjestyksessä artisteja ja bändejä etusivullemme näkyviin, josta näkyvyys on moneen suuntaan. Ei ole väliä oletko 16-vuotias rokkibändi vai 50-vuotias ammattilainen.

Päästessäsi etusivullemme, bändisi/albumisi näkyy päivittäin noin 300 henkilölle.

Esiintymisten ja keikkojen laskuttaminen

Keikoista laskuttaminen on tehty Suomen lainsäädännössä huomattavan vaikeaksi varsinkin bändeille joissa on monia jäseniä. Kirjanpito ei ole muusikolle, tai lähes kenellekään muulle mielenkiintoista, ja usein jää kokonaan tekemättä. Suomessakin on noussut kohuja kun monet artistit ovat tehneet kirjanpitonsa väärin ja joutuneet maksamaan jälkikorvauksia huomattavia summia.

Musiikkiasi myyntiin Spotifyyn ja muualle internetiin?

Helposti ja nopeasti esille

Musiikin myyminen on ollut vuosia levy-yhtiöiden hallinnassa, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana musiikin levittäminen internetin välityksellä on tullut hyvin yleiseksi. Kuitenkaan vieläkään rahan saaminen omasta musiikista ei ole todellakaan helppoa, vaikka sen julkaisu onkin.

Palvelut kuten Youtube, Soundcloud, Reverbnation sekä muut ilmaiset jakopalvelut antavat mahdollisuuden jakaa musiikiasi, mutta kuitenkaan saamatta siitä tuloja.

Akustisen kitaran kielten valitseminen

1. Teräs vs nylon.
On tärkeää huomata, että käyttämällä akustisen kitaran kieliä klassisella kitaralla, niin vaarana on kitaran kaulan pilaantuminen. Kielten jännitteet ja kitarat ovat erilaisia, joten et voi myöskään käyttää klassisen kitaran kieliä akustisella kitaralla. Klassisissa kitaroissa on yleensä nylonkielet. Paksummat kielet näyttävät teräksisiltä, mutta sisältä ne ovat nailonkuitua.

Oletko huomannut myös nämä?