Tyhjä

Yhteensä: 0,00 €

lokakuu 2013

Musiikkiasi myyntiin Spotifyyn ja muualle internetiin?

Helposti ja nopeasti esille

Musiikin myyminen on ollut vuosia levy-yhtiöiden hallinnassa, mutta viimeisen kymmenen vuoden aikana musiikin levittäminen internetin välityksellä on tullut hyvin yleiseksi. Kuitenkaan vieläkään rahan saaminen omasta musiikista ei ole todellakaan helppoa, vaikka sen julkaisu onkin.

Palvelut kuten Youtube, Soundcloud, Reverbnation sekä muut ilmaiset jakopalvelut antavat mahdollisuuden jakaa musiikiasi, mutta kuitenkaan saamatta siitä tuloja.

Akustisen kitaran kielten valitseminen

1. Teräs vs nylon.
On tärkeää huomata, että käyttämällä akustisen kitaran kieliä klassisella kitaralla, niin vaarana on kitaran kaulan pilaantuminen. Kielten jännitteet ja kitarat ovat erilaisia, joten et voi myöskään käyttää klassisen kitaran kieliä akustisella kitaralla. Klassisissa kitaroissa on yleensä nylonkielet. Paksummat kielet näyttävät teräksisiltä, mutta sisältä ne ovat nailonkuitua.

Oletko huomannut myös nämä?